Kotisivu

Monte Solana Villas –huoneistohotellin on suunnitellut arvostettu maisema-arkkitehti ja hotellin

piscina

terrazakahdelta miellyttävältä ja täysin varustetulta terassilta avautuukin upea näkymä Playa de Jandian yli smaragdinvihreälle merelle. Diese sind für das Verbringen von unvergesslichen und entspannenden Ferien ideal geeignet.

dentro

Jokainen huoneisto on suunniteltu yksilöllisesti luomaan tilavan valoisan, ilmavan ja viihtyisän tunnelman, jotta oleskelustasi luonamme muodostuisi sinulle unelmiesi loma. Lisäksi luvassa on keskimäärin 320 aurinkoista päivää vuodessa, joten olemme varmoja, että kuten monet muutkin vieraamme, haluat palata vieraaksemme uudestaan ja uudestaan.

Huoneistomme vetoavat tarkkanäköiseen vierailijaan, joka on tottunut ja myös odottaa saavansa tyylikkään majoituksen. Tässä uniikissa ja rauhallisessa ympäristössä unohtaa helposti, että ravintola- ja kauppakatu sijaitsee vain 500 metrin päässä ja tämä tekee kansainvälisestä huoneistohotellistamme suositun niin päivällä kuin yöllä. Upean leveälle hiekkarannalle on matkaa vain 700 m. Valinnanvaraa lähialueen ravintoloissa on suorastaan liikaa ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä on myös erinomainen, asiakkaidemme suosiossa oleva ravintola, Marabu (www.marabu-online.com), jonka hinta-laatu-suhde on hyvin kohdallaan.

Pariskunnille ja perheille hyvin sopivassa hotellissamme on erinomainen terapiakeskus, josta löytyy poreallas, höyrykylpy, sauna sekä rohkeille myös 10-asteinen kylmäallas! Miksipä et varaisi ammattilaisiltamme rentouttavaa hierontaa katsellessasi auringon laskevan horisontin taakse? Hotellin piha-alueella on aurinkoterassi sekä ihastuttava uima-allas, jossa voit vilvoitella iltapäivisin.

Paikallisiin aktiviteetteihin kuuluu rantaelämän lisäksi purjehdusta, surffausta, laitesukellusta ja jet-ski safareita, joista monet pitävät kovasti päästessään lomalla veden äärelle. Älä hukkaa tätä tilaisuutta viettää laatuaikaa Monte Solanassa. Aiemmat vieraamme eivät ole koskaan olleet pettyneitä valintaansa.

Päätellen kokemuksistamme aiempien asiakkaidemme kanssa voimme olla varmoja, että viihdyt vieraanamme.


trivagoHotel Villa Monte Solana - 95% Recomendación